log in

Kdo smo

Zobozdravnica, Tjaša Križaj, sem si pridobila naziv doktorice dentalne medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Tekom študija sem bila demonstratorka na Stomatološki kliniki Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani.

Od 1992 do 1998 sem bila otroška zobozdravnica v ZD Tolmin, nato pa zobozdravnica v ordinaciji za odrasle v ZD Idrija. Leta 2000 sem začela s privatno zobozdravstveno prakso v Cerknem in v sklopu te, do marca 2014, izvajala tudi koncesijsko dejavnosti na področju zobozdravstva za odrasle.

Z oddajo koncesije sem pričela z delom v svojem novem DENTALNEM STUDIU v Idriji. Stroka mi je bila vedno na prvem mestu in trudim se dosegati najvišje standarde v zobozdravstvu. Skozi celotno kariero se zato izobražujem na strokovnih seminarjih in delavnicah doma in v tujini, med drugim na področjih protetike, implantologije, endodontije in paradontologije.

Sledim razvoju in v svojo prakso uvajam najsodobnejše materiale, najnaprednejše terapije, tehnike in postopke. Pri delu sodelujem z vrhunskimi slovenskimi specialisti in tehniki.